Ajankohtaista

some

sähköposti:etunimi@ost.fi

proplus

Ajankohtaista

Muistathan tarkistaa sähköpostisi

Tarkistathan, että lähettämämme sähköpostiviestit eivät ole menneet roskapostiisi. Sähköpostitse saat aina tuoreimmat tiedot tapahtumista ilmoittautumislinkkeineen. Lisäksi ilmoitamme tapahtumista Facebookissa, Internetissä sekä Proplus-palvelussa. Lataathan siis Ammattiliitto Pron sovelluksen mobiililaitteeseesi, niin näet tulevat tapahtumat myös sieltä.

Jos sinulla tulee mieleen hyvä tapahtuma, jonka voisimme järjestää, niin otathan yhteyttä meihin vaikka sähköpostitse. Toteuttamiskelpoisia ideoita toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumia voit selata myös Proplus-palvelussa, johon kirjautumalla pääset ilmoittautumaan tapahtumiin kätevästi.

Kun olet kirjautunut Proplussaan, niin klikkaa ruudun keskellä näkyvää “Pro koulutus ja tapahtumat” -linkkiä. Kun linkki on avautunut valitse “Ilmoittautuminen”-linkki. Jos haluat selailla vain oman yhdistyksesi tapahtumia, niin valitse avautuvalta sivulta “Valitse järjestävä taho” pudotuslitalta Yhdistys. Tämän jälkeen sivulla näkyy vain yhdistyksien järjestämät tapahtumat. Oman yhdistyksesi tapahtumien perässä näkyy Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry.

Proplus-palvelussa voit hallinnoida omia osallistumisia, joten voit muokata täällä tapahtumaan osallistumistasi, niin kauan kuin se on sallittua.

13.08.2022 Mallasta!

Hei nuori yhdistysläinen!

Kiinnostaako erikoisoluiden ihmeellinen maailma? Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää 13.8. lauantaina klo 17 alkaen pienimuotoisen oluisiin tutustumisen Mallaskellarissa Rotuaarilla. Tapahtumassa maistellaan 4 x 1,5dl olutta, keskustellaan niistä sekä oluesta yleisestikin. Lisäksi osallistujille tarjotaan ruokaa Tex Mex buffetin muodossa eli kolme tortillaa lisukkeilla sekä härkis tai naudanliha proteiinivaihtoehdolla.

Tapahtuman hinta on 10€/hlö ja sitova ilmoittautuminen 23.7. mennessä tämän linkin kautta (proplus). Paikkoja on rajoitetusti.

Aika: 13.8. Klo 17 alkaen

Paikka: Mallaskellarin kabinetti, Kirkkokatu 17 B, 90100 Oulu

Tilaisuudessa mukana myös Taisto Palola Pron aluetoimistolta.

03.09.2022 Rokuan perhepäivä

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen perheretken Rokualle (www.rokua.com) lauantaina 3.9.2022. Tuolloin sinulla on mahdollisuus nauttia syksyisestä luonnosta vaikka sienestäen ja vaihtoehtoisesti rentoutua kylpylässä tai nauttien Rokuan tarjoamista hyvinvointipalveluista. Lisäksi voitte osallistua järjestämäämme metsäjoogatuntiin.

Hinnat: (sisältää kuljetuksen, buffetin, kylpylän ja metsäjoogan)

  • Hinta jäsenelle 15 €
  • Lapset 10 € (4-14v)
  • Avec 20 €

Rokuan hyvinvointipalveluja voit varata osoitteesta: https://www.rokua.com/rokua_spa. Sitovat ilmoittautumiset 20.8.2020 mennessä tämän linkin kautta.

Retken ohjelma

  • 10.30 Lähtö Oulun linja-autoasemalta (tilausmatkapysäkki)
  • 12.00 Saapuminen Rokualle
  • 12-17 Lounas
  • Metsäjooga
  • 18.00 Lähtö Rokualta
  • 19.15 Saapuminen Ouluun

17.09.2022 Metsäretki sienten maailmaan

Metsäretken aikana tutustutaan luonnonantimiin ja nautitaan nuotiotulesta. Satotilanteesta riippuen saattaa aikaa jäädä myös kehoa ja mieltä helliville luontoharjoitteille.

Tapahtuma on yhdistyksemme jäsenille ilmainen ja retkieväät tarjoamme yhdistyksen puolesta..

Oulun lähistöllä, paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Imoittautuminen 31.08.2022 mennessä tämän linkin kautta.

30.09.-02.10.2022 Levin syyspäivät

Ilmoittautuminen Levin Syyspäiville alkaa piakkoin. Tarkkailethan siis sähköpostiasi. Ilmoittautuminen tapahtuu Proplussan kautta sähköpostissa saamastasi linkistä. Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry tukee jäsenensä matkaa 100€:lla ja maksaa jäsenensä ruokailun lauantaina illallisbuffetissa.

Lisätietoa tämän linkin kautta.

alapalkkki_logo

© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2022