OST
© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2016 Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

Muistathan tarkistaa sähköpostin Alkuvuoden aikana on osa palveluntarjoajista ja operaattoreista kiristänyt tietoturva-asetuksiaan sähköpostien suhteen. Tarkistathan siis aina myös sähköpostisi roskapostikansion varmuuden vuoksi. Suurimmissa osissa tapauksista olemme löytäneet sinulle saapuneen sähköpostin sieltä. Jos löydät sähköpostia meiltä roskapostilaatikostasi, niin sinun tarvitsee vain määritellä ko. posti “Ei roskapostiksi”, jonka jälkeen viestit tulevat jälleen suoraan postilaatikkoosi. Ilmoittautuminen tapahtumiin Olemme siirtyneet käyttämään tapahtumiin ilmoittautumisissa ProPlus-palvelua. Tapahtumiin voit ilmoittautua Proplus-palvelussa (proplus.fi) kirjautumalla järjestelmään. Ilmoittautumisista kerromme myös aina sähköpostilla sinulle suoraan eli onhan sähköpostiosoitteesi ajantasalla. Voit päivittää tietojasi kirjautumalla proplus-palveluun. Löydät tulevat tapahtumat klikkaamalla vasemmassa laidassa olevaa "Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry" -linkkiä, jonka jälkeen samaisesta paikasta löytyy "Kalenteri" -linkki. Selaamalla kalenteria, löydät kaikki yhdistyksemme julkaistut tapahtumat ja voit ilmoittautua niihin kätevästi tapahtuman ilmoittautumispainikkeella. Uudet tapahtumat löytyvät myös suoraan kalenterin alapuolelta. Muistathan myös ladata matkapuhelimeesi Ammattiliitto Pro -sovelluksen, joka toimii sinulla kätevänä apuna hoitaessasi ammattiyhdistysasioita. Sovellus toimii myös jäsenkorttinasi ja voit käyttää sitä myös matkavakuutuskorttina. Sovellus on myös kätevä tapa lukea Pron uutisia, tutustua jäsenetuihin, käyttää palveluita ja ottaa yhteyttä sekä ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin. Sovelluksen löydät App Storesta, Google Play:stä ja Windows Phone Storesta hakusanalla Ammattiliitto Pro. Koronapandemian vaikutus tapahtumiin Tarkkailethan näitä sivuja pandemian aikana. Pyrimme ainakin pitämään sellaiset tilaisuudet, jotka pystymme pitämään etänä (koulutukset). Päivitämme aikatauluja sitä mukaa, kun saamme asioita järjestettyä. Noudatamme tapahtumien järjestämisissä hallituksen ja Ammattiliitto Pron ohjeistuksia pandemian aikana.

Tulevat tapahtumat

Koulutus / Metsän villiyrtit ja muuta villiä (siirretty myöhempään ajankohtaan)

Metsä on keräilijän aarreaitta. Sieltä voi kerätä marjoja ja sieniä, mutta mitä villiyrttejä metsämaasto tarjoaa? Miten niitä voi hyödyntää omassa keittiössä tai hyvinvoinnissa? Tarvitaanko lupia? Mitä muuta metsällä on annettavanaan? Tule kuulemaan lisää metsän antimista. Järjestämme koulutuksen jäsenistöllemme metsän villiyrteistä. Kouluttajana toimii luonnontuotekoouluttaja Annikka Kujala (villiyrtti.fi) Koulutus pidetään Ammattiliitto Pron Oulun aluetoimistolla 06.05.2020 alkaen klo 17. Paikkoja on rajoitetusti. Koulutus on jäsenillemme ilmainen. Tilaisuudessa tarjoillaan pientä iltapalaa. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta 1.5.2020 mennessä. Tervetuloa!

16.05.2020 Työhyvinvointikoulutus (järjestetään etäkoulutuksena)

Järjestämme jäsenillemme työhyvinvointikoulutuksen 16.5.2020 kello 9-15 Vanhan paloaseman ullakolla. Teemana koulutuksessa on erilaisten ihmisten kohtaaminen, sekä luottamuksen rakentaminen ja ongelmanratkaisutavat. Koulutus antaa paljon työkaluja erilaisten ihmisten kohtaamiseen sekä työ- että yksityiselämässä. Teema on jatkoa viime vuoden samaiselle koulutukselle, mutta koulutukseen voi osallistua vaikka ei ole aikaisempaan koulutukseen osallistunut. Kouluttajana toimii Pertti Kälkäjä Työpaikka Oy:stä. Työpaikka Oy on koulutuspalveluja tarjoava, loppuvuodesta 2007 perustettu yritys. Toiminta- ajatuksena on olla kaikenkokoisten työpaikkojen hyvinvoinnin edistäjä. Palvelumme sopivat kaikille toimialoille ja räätälöimme ne tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeita vastaaviksi - näin pääsemme yhdessä asettamiimme tavoitteisiin koulutuksissamme. Koulutukseen ilmoittautuminen 30.04.2020 mennessä tämän linkin kautta. Tapahtuma on jäsenillemme ilmainen. Tervetuloa!

13.6.2020 Ranuan Eläinpuisto (siirretty myöhempään ajankohtaan)

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen ja heidän perheilleen tutustumisretken Ranuan eläinpuistoon lauantaina 13.06.2020. Matkaan lähdetään Oulun linja-autoaseman tilausliikennepysäkiltä kello 9 ja paluumatkalle lähdetään kello 18. Hinnat (sisältää kuljetukset, pääsyliput sekä buffet ruokailun): Jäsen 10€ Avec (ei OST jäsen) 30€ Lapset 10€ RanuaZoo tarjoaa matkailijoille ja lähiseudun asukkaille mahdollisuuden arktisen alueen eläinten tarkkailemiseen ympäri vuoden niille mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä. RanuaZoo on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja vuodenaikojen vaihtelu antaakin oman ulottuvuutensa eläinpuiston elämään. Safaripalveluineen RanuaZoo on palvelukeskus, joka tarjoaa paljon laadukkaita oheispalveluja koko perheelle. Eläinpuistossa on noin 50 villieläinlajia ja 200 eläinyksilöä. Kesällä alueella toimii myös kotieläinpuisto. RanuaZoo on Lapin johtava perhematkailukohde. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 31.5.2020 tämän linkin kautta. Tervetuloa!

3-5.7.2020 Tallinnan viikonloppumatka (siirretty myöhempään ajankohtaan, 2021)

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen ja heidän avecilleen kesäisen viikonloppuristeilymatkan Tallinnaan. Matkaan lähdetään perjantaiaamuna (lähtöaika vahvistetaan myöhemmin) Oulun linja-autoaseman tilausliikenne pysäkiltä. Itse risteily Helsingistä Tallinnaan tapahtuu Tallinkin m/s Starilla perjantaina 3.7.2020 klo (13.30-15.30), missä voitte tehdä ostoksia ja nauttia merellisistä antimista. Lounaan nautimme Delight Buffetissa klo 13 alkaen. Hotellille (Tallink Spa & Conference Hotel) saavumme n. klo 16. Tallinnan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Tallink Spa & Conference -hotellissa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitaan niin mukavaan lomaan. Sinua odottavat viihtyisät hotellihuoneet, kodikas ravintola sekä kauneus- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman. Hotellin sauna- ja vesikeskus Aqua Spa on mukava paikka rentoutua. Paluumatkalle lähdemme sunnuntaina 5.7.2020 klo 12 hotellihuoneiden luovutuksen jälkeen. Laivakyyti tapahtuu D-terminaalista Tallinkin m/s MegaStarilla klo 13.30-15.30. Lounas nautitaan klo 13 alkaen Delight buffetissa. Linja-auto on käytössämme koko matkan ajan, joten voimme säilyttää siellä kätevästi matkatavaroitamme ja ostoksia matkan aikana. Lauantaina käymme pienen shoppailukierroksen, jolloin voimme jättää ostokset suoraan autoon odottamaan paluumatkaa. Matkan hinta jäsenellemme on 100€. Avecin hinta on 250€. Hinta sisältää kuljetukset (Oulu - Tallinna - Oulu), risteilyt buffeteineen (2) ja majoituksen (2HH Premium). Mukaan mahtuu 60 ensimmäistä ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 1.6.2020 tämän linkin kautta. Tervetuloa!
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
Instagram