OST
© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2016 Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

Muistathan tarkistaa sähköpostin Alkuvuoden aikana on osa palveluntarjoajista ja operaattoreista kiristänyt tietoturva-asetuksiaan sähköpostien suhteen. Tarkistathan siis aina myös sähköpostisi roskapostikansion varmuuden vuoksi. Suurimmissa osissa tapauksista olemme löytäneet sinulle saapuneen sähköpostin sieltä. Jos löydät sähköpostia meiltä roskapostilaatikostasi, niin sinun tarvitsee vain määritellä ko. posti “Ei roskapostiksi”, jonka jälkeen viestit tulevat jälleen suoraan postilaatikkoosi. Ilmoittautuminen tapahtumiin Olemme siirtyneet käyttämään tapahtumiin ilmoittautumisissa ProPlus-palvelua. Tapahtumiin voit ilmoittautua Proplus-palvelussa (proplus.fi) kirjautumalla järjestelmään. Ilmoittautumisista kerromme myös aina sähköpostilla sinulle suoraan eli onhan sähköpostiosoitteesi ajantasalla. Voit päivittää tietojasi kirjautumalla proplus-palveluun. Löydät tulevat tapahtumat klikkaamalla vasemmassa laidassa olevaa "Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry" -linkkiä, jonka jälkeen samaisesta paikasta löytyy "Kalenteri" -linkki. Selaamalla kalenteria, löydät kaikki yhdistyksemme julkaistut tapahtumat ja voit ilmoittautua niihin kätevästi tapahtuman ilmoittautumispainikkeella. Uudet tapahtumat löytyvät myös suoraan kalenterin alapuolelta. Muistathan myös ladata matkapuhelimeesi Ammattiliitto Pro -sovelluksen, joka toimii sinulla kätevänä apuna hoitaessasi ammattiyhdistysasioita. Sovellus toimii myös jäsenkorttinasi ja voit käyttää sitä myös matkavakuutuskorttina. Sovellus on myös kätevä tapa lukea Pron uutisia, tutustua jäsenetuihin, käyttää palveluita ja ottaa yhteyttä sekä ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin. Sovelluksen löydät App Storesta, Google Play:stä ja Windows Phone Storesta hakusanalla Ammattiliitto Pro.

Tulevat tapahtumat

29.2.2020 Let's Play Hockey (täynnä)

Pohjoisen tuuli vs. Keski-Suomen hurrikaani; nyt on suuren puhalluksen tuntua Raksilan hornankattilassa! Tervetuloa OST:n ja OSEA:n yhteiseen jäseniltaan kuuntelemaan Ammattiliitto Pro ry:n ajankohtaisia asioita, tietoa liiton toiminnasta ja jäseneduista. Tilaisuuden jälkeen pääset katsomaan jääkiekkomatsia kaverisi kanssa. Huomioi, että paikkoja on rajoitetusti! Illan ohjelma on seuraava: 13:30-14:00 Aloitamme illan Raksilan jäähallissa eli tunnetussa Hornankattilassa, ottelulippujen jakamisella ilmoittautumismaksun maksaneille ja sisäänkäynti jäähalliin tapahtuu Ravintola Roudan ovesta. 14:00 Nautimme maittavan buffet-lounaan Ravintola Roudassa. 15:00 Ammattiliitto Pron ajankohtaiskatsaus, mikä kestää n.45min. 17:00 The Game Mitä tämä kustantaa? Ottelulipun hinta sisältäen lounaan on 10 euroa, eli kaverisi kanssa yhteensä vain 20 euroa! Lippuja mahdollista ostaa max. 2 kpl/jäsen. Ilmoittaudu tämän linkin kautta iltaan heti, niin varmistat paikkasi. Ilmoittautumisen jälkeen saat vastausviestissä tiedon, että oletko varasijalla vai mikä onkaan tilanteesi. Lisäksi vastausviestissä saat tilinumeron, mihin maksamalla vahvistat osallistumisesi! Laitathan maksun yhteydessä viestikenttään että ”Jääkiekkotapahtuma 2020/Osallistujat”. Viimeinen maksupäivä on perjantai 14.2.2020! Tervetuloa!

13.3.2020 Vuosikokous

Aika: Perjantaina 13.3.2020 kello 18 Paikka: Ravintola Rauhala, Mannenkatu 4, 90130 Oulu Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n vuosikokous järjestetään perjantaina 13.03.2020 klo 18 alkaen Ravintola Rauhalassa (Mannenkatu 4, 90130 Oulu). Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, hallituksen palkkiot ja valitaan yhdistyksen ehdokkaat edustajistovaaleihin. Kokouksen jälkeen on päivällinen. Sitovat ilmoittautumiset päivälliselle viimeistään perjantaina 28.2.2020 tämän linkin kautta. Tervetuloa!

14.03.2020 Koko perheen ulkoiluretki Vuokattiin

Järjestämme päivän mittaisen ulkoilupäivän Vuokattiin. Vuokatissa voit peuhata SuperParkin sisäaktiviteettipuistossa, Katinkullan –kylpylässä, kokea vauhtia ja vaarallisia tilanteita laskettelurinteissä tai nauttia hiihtoladuista. Käytössämme oleva linja-auto sompailee kylpylän, SuperParkin ja laskettelurinteiden välillä, joten voit yhdistää useamman aktiviteetin samalle päivälle. Matkan hinta on 10 €/osallistuja sisältäen bussikuljetuksen Vuokattiin ja takaisin. Mukana matkustavat perheenjäsenet tai retkikaverit matkustavat samalla hinnalla. Lähtö Oulun linja-autoasemalta 14.3. klo 8 Pysähdymme meno- ja tulomatkalla tarvittaessa kahville. Lähtö Vuokatista Ouluun klo 18.00 Ilmoittautumiset 08.03.2020 mennessä tämän linkin kautta. Tervetuloa!

13.05.2020 Avoimet ovet

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen avoimien ovien päivän keskiviikkona 13.5.2020. Aluekeskuksen ovet ovat avoinna kello 17-19. Voit käydä illan aikana tutustumassa toimintaamme ja toiminnan vetäjiin sekä keskustelemassa päivän polttavista kysymyksistä kanssamme. Kävijöille tarjotaan pientä purtavaa ja juomista. Jäsenillä on myös mahdollisuus hakea avustuksia kesän tuleviin konsertteihin ja teatterinäytöksiin, joita yhdistyksemme tukee. Muistathan ottaa mukaasi Ammattiliitto Pron jäsenkorttisi sekä ostamasi liput kesän tilaisuuksiin! Avustus maksetaan ostettua lippua vastaan. HUOM! Tilaisuus pidetään tänä vuonna Ammattiliitto Pron aluetoimistossa osoitteessa: Asemakatu 37, 90100 Oulu. HUOM! Etuja et voi saada muuten kuin käymällä paikan päällä! Tuemme ensi kesänä seuraavia tapahtumia: 24-28.06.2020 Toppilan Möljä, Kaunis Veera 10€ 27.06.2020 Extreme Run, Oulu 10€ 08.07.-09.08.2020 Toppilan Möljä, Pari Suhdetta 10€ 09-11.07.2020 SuomiPop festivaali, Oulu 10€ 24-25.07.2020 QStock 10€ 29.08.2020 Color Obstacle Rush, Oulu 10€ Tervetuloa!

16.05.2020 Työhyvinvointikoulutus

Järjestämme jäsenillemme työhyvinvointikoulutuksen 16.5.2020 kello 9-15 Vanhan paloaseman ullakolla. Teemana koulutuksessa on erilaisten ihmisten kohtaaminen, sekä luottamuksen rakentaminen ja ongelmanratkaisutavat. Koulutus antaa paljon työkaluja erilaisten ihmisten kohtaamiseen sekä työ- että yksityiselämässä. Teema on jatkoa viime vuoden samaiselle koulutukselle, mutta koulutukseen voi osallistua vaikka ei ole aikaisempaan koulutukseen osallistunut. Kouluttajana toimii Pertti Kälkäjä Työpaikka Oy:stä. Työpaikka Oy on koulutuspalveluja tarjoava, loppuvuodesta 2007 perustettu yritys. Toiminta- ajatuksena on olla kaikenkokoisten työpaikkojen hyvinvoinnin edistäjä. Palvelumme sopivat kaikille toimialoille ja räätälöimme ne tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeita vastaaviksi - näin pääsemme yhdessä asettamiimme tavoitteisiin koulutuksissamme. Koulutukseen ilmoittautuminen 30.04.2020 mennessä tämän linkin kautta. Tapahtuma on jäsenillemme ilmainen. Tervetuloa!

13.6.2020 Ranuan Eläinpuisto

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen ja heidän perheilleen tutustumisretken Ranuan eläinpuistoon lauantaina 13.06.2020. Matkaan lähdetään Oulun linja-autoaseman tilausliikennepysäkiltä kello 9 ja paluumatkalle lähdetään kello 18. Hinnat (sisältää kuljetukset, pääsyliput sekä buffet ruokailun): Jäsen 10€ Avec (ei OST jäsen) 30€ Lapset 10€ RanuaZoo tarjoaa matkailijoille ja lähiseudun asukkaille mahdollisuuden arktisen alueen eläinten tarkkailemiseen ympäri vuoden niille mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä. RanuaZoo on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja vuodenaikojen vaihtelu antaakin oman ulottuvuutensa eläinpuiston elämään. Safaripalveluineen RanuaZoo on palvelukeskus, joka tarjoaa paljon laadukkaita oheispalveluja koko perheelle. Eläinpuistossa on noin 50 villieläinlajia ja 200 eläinyksilöä. Kesällä alueella toimii myös kotieläinpuisto. RanuaZoo on Lapin johtava perhematkailukohde. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 31.5.2020 tämän linkin kautta. Tervetuloa!

3-5.7.2020 Tallinnan viikonloppumatka

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen ja heidän avecilleen kesäisen viikonloppuristeilymatkan Tallinnaan. Matkaan lähdetään perjantaiaamuna (lähtöaika vahvistetaan myöhemmin) Oulun linja-autoaseman tilausliikenne pysäkiltä. Itse risteily Helsingistä Tallinnaan tapahtuu Tallinkin m/s Starilla perjantaina 3.7.2020 klo (13.30-15.30), missä voitte tehdä ostoksia ja nauttia merellisistä antimista. Lounaan nautimme Delight Buffetissa klo 13 alkaen. Hotellille (Tallink Spa & Conference Hotel) saavumme n. klo 16. Tallinnan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Tallink Spa & Conference -hotellissa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitaan niin mukavaan lomaan. Sinua odottavat viihtyisät hotellihuoneet, kodikas ravintola sekä kauneus- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman. Hotellin sauna- ja vesikeskus Aqua Spa on mukava paikka rentoutua. Paluumatkalle lähdemme sunnuntaina 5.7.2020 klo 12 hotellihuoneiden luovutuksen jälkeen. Laivakyyti tapahtuu D-terminaalista Tallinkin m/s MegaStarilla klo 13.30-15.30. Lounas nautitaan klo 13 alkaen Delight buffetissa. Linja-auto on käytössämme koko matkan ajan, joten voimme säilyttää siellä kätevästi matkatavaroitamme ja ostoksia matkan aikana. Lauantaina käymme pienen shoppailukierroksen, jolloin voimme jättää ostokset suoraan autoon odottamaan paluumatkaa. Matkan hinta jäsenellemme on 100€. Avecin hinta on 250€. Hinta sisältää kuljetukset (Oulu - Tallinna - Oulu), risteilyt buffeteineen (2) ja majoituksen (2HH Premium). Mukaan mahtuu 60 ensimmäistä ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 1.6.2020 tämän linkin kautta. Tervetuloa!
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
Instagram