Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
Sähköpostit: etunimi@ost.fi
© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2021

Ajankohtaista

Muistathan tarkistaa sähköpostisi

Tarkistathan, että lähettämämme sähköpostiviestit eivät ole menneet roskapostiisi. Sähköpostitse saat aina tuoreimmat tiedot tapahtumista ilmoittautumislinkkeineen. Lisäksi ilmoitamme tapahtumista Facebookissa, Internetissä sekä Proplus-palvelussa. Lataathan siis Ammattiliitto Pron sovelluksen mobiililaitteeseesi, niin näet tulevat tapahtumat myös sieltä. Jos sinulla tulee mieleen hyvä tapahtuma, jonka voisimme järjestää, niin otathan yhteyttä meihin vaikka sähköpostitse. Toteuttamiskelpoisia ideoita toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumia voit selata myös Proplus-palvelussa, johon kirjautumalla pääset ilmoittautumaan tapahtumiin kätevästi. Kun olet kirjautunut Proplussaan, niin klikkaa ruudun keskellä näkyvää “Pro koulutus ja tapahtumat” -linkkiä. Kun linkki on avautunut valitse “Ilmoittautuminen”-linkki. Jos haluat selailla vain oman yhdistyksesi tapahtumia, niin valitse avautuvalta sivulta “Valitse järjestävä taho” pudotuslitalta Yhdistys. Tämän jälkeen sivulla näkyy vain yhdistyksien järjestämät tapahtumat. Oman yhdistyksesi tapahtumien perässä näkyy Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry. Proplus-palvelussa voit hallinnoida omia osallistumisia, joten voit muokata täällä tapahtumaan osallistumistasi, niin kauan kuin se on sallittua.

08.06.2022 Suomen Tivoli

Se on täällä taas! Suomen Tivoli on Oulussa 28.05.-08.08.2022. Järjestimme viime vuonna edullisia rannekkeita jäsenillemme ja heidän perheilleen Suomen Tivoliin. Ja nyt jatkamme tätä kampanjaa tämän kesän osalta. Tarjoamme lippuja seuraavasti: Jäsenhinta 10€/lippu Jäsen voi ostaa yhteensä 4 lippua. Lippujen jako tapahtuu Ammattiliitto Pron toimistolla 08.06.2022 klo 16-19 välisenä aikana. Varaathan lippusi tämän linkin kautta.

11.06.2022 Kohti korkeuksia!

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen kiipeily tapahtuman Oulun Huikiassa Raksilassa (Pikkukankaantie, 90130 Oulu). Päihitä itsesi, haasta keho ja mieli. Löydä sisäinen seikkailijasi − se vaatii hieman rohkeutta. Liiku ketterästi tai varovarovasti, liitele kuin lintunen tai liu’u huimasti maaliin asti! Tätä kaikkea on Huikia seikkailu! Seikkailupuisto Huikia tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja itsensä ylittämisen mahdollisuuksia yläilmoissa – köysiseikkailun parissa. Puistoissa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa. Seikkailupuiston radat ovat turvallisia eikä seikkailuun osallistuminen vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta 30.5.2022 mennessä. Tapahtuman hinta on 10€/jäsen.

01.-03.07.2022 Tallinnan matka

Kolmas kerta toden sanoo??? Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen ja heidän avecilleen kesäisen viikonloppuristeilymatkan Tallinnaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lisätietoa matkasta tulossa ilmoittautuneille sähköpostiin viikolla 21.

13.08.2022 Mallasta!

Hei nuori yhdistysläinen! Kiinnostaako erikoisoluiden ihmeellinen maailma? Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää 13.8. lauantaina klo 17 alkaen pienimuotoisen oluisiin tutustumisen Mallaskellarissa Rotuaarilla. Tapahtumassa maistellaan 4 x 1,5dl olutta, keskustellaan niistä sekä oluesta yleisestikin. Lisäksi osallistujille tarjotaan ruokaa Tex Mex buffetin muodossa eli kolme tortillaa lisukkeilla sekä härkis tai naudanliha proteiinivaihtoehdolla. Tapahtuman hinta on 10€/hlö ja sitova ilmoittautuminen 23.7. mennessä tämän linkin kautta (proplus). Paikkoja on rajoitetusti. Aika: 13.8. Klo 17 alkaen Paikka: Mallaskellarin kabinetti, Kirkkokatu 17 B, 90100 Oulu Tilaisuudessa mukana myös Taisto Palola Pron aluetoimistolta.

03.09.2022 Rokuan perhepäivä

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen perheretken Rokualle (www.rokua.com) lauantaina 3.9.2022. Tuolloin sinulla on mahdollisuus nauttia syksyisestä luonnosta vaikka sienestäen ja vaihtoehtoisesti rentoutua kylpylässä tai nauttien Rokuan tarjoamista hyvinvointipalveluista. Lisäksi voitte osallistua järjestämäämme metsäjoogatuntiin. Hinnat: (sisältää kuljetuksen, buffetin, kylpylän ja metsäjoogan) Hinta jäsenelle 15€ Lapset 10€ (4-14v) Avec 20€ Rokuan hyvinvointipalveluja voit varata osoitteesta: https://www.rokua.com/rokua_spa Sitovat ilmoittautumiset 20.8.2020 mennessä tämän linkin kautta. Retken ohjelma 10.30 Lähtö Oulun linja-autoasemalta (tilausmatkapysäkki) 12.00 Saapuminen Rokualle 12-17 Lounas Metsäjooga 18.00 Lähtö Rokualta 19.15 Saapuminen Ouluun

30.09.-02.10.2022 Levin syyspäivät

Ilmoittautuminen Levin Syyspäiville alkaa piakkoin. Tarkkailethan siis sähköpostiasi. Ilmoittautuminen tapahtuu Proplussan kautta sähköpostissa saamastasi linkistä. Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry tukee jäsenensä matkaa 100€:lla ja maksaa jäsenensä ruokailun lauantaina illallisbuffetissa.