Ajankohtaista

some

sähköposti:etunimi@ost.fi

Ajankohtaista

Muistathan tarkistaa sähköpostisi

Tarkistathan, että lähettämämme sähköpostiviestit eivät ole menneet roskapostiisi. Sähköpostitse saat aina tuoreimmat tiedot tapahtumista ilmoittautumislinkkeineen. Lisäksi ilmoitamme tapahtumista Facebookissa, Internetissä sekä Proplus-palvelussa. Lataathan siis Ammattiliitto Pron sovelluksen mobiililaitteeseesi, niin näet tulevat tapahtumat myös sieltä.

Jos sinulla tulee mieleen hyvä tapahtuma, jonka voisimme järjestää, niin otathan yhteyttä meihin vaikka sähköpostitse. Toteuttamiskelpoisia ideoita toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumia voit selata myös Proplus-palvelussa, johon kirjautumalla pääset ilmoittautumaan tapahtumiin kätevästi.

Kun olet kirjautunut Proplussaan, niin klikkaa ruudun keskellä näkyvää “Pro koulutus ja tapahtumat” -linkkiä. Kun linkki on avautunut valitse “Ilmoittautuminen”-linkki. Jos haluat selailla vain oman yhdistyksesi tapahtumia, niin valitse avautuvalta sivulta “Valitse järjestävä taho” pudotuslitalta Yhdistys. Tämän jälkeen sivulla näkyy vain yhdistyksien järjestämät tapahtumat. Oman yhdistyksesi tapahtumien perässä näkyy Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry.

Proplus-palvelussa voit hallinnoida omia osallistumisia, joten voit muokata täällä tapahtumaan osallistumistasi, niin kauan kuin se on sallittua.

Täyskaato

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen peli-illan.

Sinulla on mahdollisuus tulla keilaamaan tai pelaamaan biljardia Oulun Space Bowlingiin perjantaina 24.02.2023 klo 18.00–21.00.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta 15.02.2023 klo 16.00 mennessä.

Vuosikokous

Hyvä Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n jäsen

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n vuosikokous pidetään perjantaina 17.03.2023 klo 18.00 alkaen. Kokouspaikkana toimii Radisson Blue (Hallituskatu 1, 90100 Oulu).

Kokouksen jälkeen tarjotaan paikalla oleville illallisbuffet, jonka vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Pro+ tutuksi -käyttökoulutus

Pro+ tutuksi -käyttökoulutus 23.3. klo 17.30-19.30

Tule mukaan ja opi, miten surffailla Pro+:ssa.
Mitä tietoja sinusta löytyy Pro+ palvelusta?
Miten saada jäsenedut, eri tahojen järjestämät tapahtumat ja kaikki oleellinen selville helposti ja nopeasti.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 15.03.2023 mennessä

Perheretki Vuokattiin

Järjestämme päivän mittaisen ulkoilupäivän Vuokattiin 25.03.2023. Vuokatissa voit peuhata SuperParkin sisäaktiviteettipuistossa, Katinkullan -kylpylässä, kokea vauhtia ja vaarallisia tilanteita laskettelurinteissä tai nauttia hiihtoladuista. Käytössämme oleva linja-auto sompailee kylpylän, SuperParkin ja laskettelurinteiden välillä, joten voit yhdistää useamman aktiviteetin samalle päivälle.

Matkan hinta on 10 €/osallistuja sisältäen bussikuljetuksen Vuokattiin ja takaisin. Mukana matkustavat perheenjäsenet tai retkikaverit matkustavat samalla hinnalla. Tarjoamme buffet lounaan kaikille osallistujille Vuokatti Sportin O´las ravintolassa.

Lähtö Oulun linja-autoasemalta 25.03. klo 8
Pysähdymme meno- ja tulomatkalla tarvittaessa kahville. Paluumatkalle lähdemme Vuokatista Ouluun klo 18.00

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 17.03.2023 mennessä.

Oivalluttava luento stressistä

Rento luento stressistä ja sen vaikutuksesta jokaisen ihmisen kehoon ja mieleen. Luento avaa uusia ajatuksia ja auttaa ymmärtämään oman kehon reaktioita. 27.04.2023

TRE© (Tension Releasin Exercises) on fyysinen, ihmisen luontaiseen stressinpurkukykyyn pohjautuva menetelmä, joka jokaisen on helppo oppia ja käyttää oppimisen jälkeen omassa arjessa.

• Oivalluttava luento stressistä ja sen vaikutuksista (30min)
• TRE© -stressinpurkuliikkeiden opettelu (90min)
• Materiaalit ja videot omaharjoittelun tueksi jokaiselle osallistujalle.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 20.04.2023 mennessä.

Kupliva Vappu

Yllätyksellisyyttä, taituruutta ja hulvatonta menoa! Tekeekö Marja Tyrni vihdoinkin haaveilemansa oopperadebyytin? Pysyykö pianisti penkillään ja onko lyömäsoittaja kartalla? Vappua ei tule ilman yhteislaulua, joten Rullaati rullaati vaan ja mars kohti Oulu Sinfonian kuplivan iloista vappukonserttia.

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry tarjoaa jäsenilleen ja heidän avecilleen mahdollisuuden osallistua hulvattomaan vappu konserttiin sunnuntaina 30.4. Konsertin jälkeen tarjolla on Vappubuffet!

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 07.04.2023 mennessä.

Vaalea hapanjuurileipäkurssi

Opi leipomaan hapanjuurileipää 03.05.2023

Hapanjuurileivän valmistamiseen tarvitset vain jauhoa, vettä, suolaa ja aikaa – rauhassa kohonnut juurileipä palkitsee leipojansa erityisellä aromikkuudellaan, kun tuoreen leivän tuoksu täyttää keittiön ja leipuri pääsee leikkaamaan leivän paksunrapeaa kuorta.

Kurssin aikana pääset upottamaan kätesi taikinaan ja opit vaaleahapanjuurileivonnan perusteet – taikinan teon, leipien erilaiset muotoilutavat sekä vinkit leivän paistamiseen kotiuunissa.

Mukaan kurssilta saat oman leipätaikinan seuraavana päivänä kotona paistettavaksi, kattavan ohjepaketin hapanjuurileivontaan sekä tietysti myös elävän (vehnä) hapanjuuren. Omien leipätaikinoiden teon lomassa paistamme hapanjuurileipää ja -sämpylöitä yhteiseen iltapalapöytään.

Ota mukaasi kotiin vietävää leipää varten 1,5 L.n kannellinen astia ja 0,5 L.n astia juurta varten.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman). Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta 28.04.2023 mennessä.

Tallinnan matka

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen ja heidän avecilleen kesäisen pidennetyn viikonloppuristeilymatkan Tallinnaan. Jäseniemme pyynnöstä pidensimme matkaa päivällä, jotta voimme lähteä matkalle ihmisten aikaan (lähtöaika ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa).

Matkaan lähdetään torstaiaamuna Oulun linja-autoaseman tilausliikenne pysäkiltä. Itse risteily Helsingistä Tallinnaan tapahtuu M/S Finlandialla torstaina 29.06.2023 klo (15.15-17.30), missä voitte tehdä verottomia ostoksia ja nauttia merellisistä antimista. Buffet lounaan nautimme Buffet Eckerössä klo 14.45 alkaen.

Hotellille (Sokos Hotel Viru) saavumme n. klo 18.

Paluumatkalle lähdemme sunnuntaina 2.07.2023 klo 10 hotellihuoneiden luovutuksen jälkeen. Laivakyyti tapahtuu M/S Finlandialla klo 12.00-14.15. Buffet lounas nautitaan klo 12.00 alkaen Buffet Eckerössä.

Linja-auto on käytössämme koko matkan ajan, joten voimme säilyttää siellä kätevästi matkatavaroitamme ja ostoksia matkan aikana. Lisäksi olemme varanneet mahdollisuuden bussin käyttöön perjantaina ja lauantaina, jolloin voimme tehdä retkiä lähialueelle. Voit jättää retkiehdotuksia ilmoittautumislomakkeessa.

Sitovat ilmoittautumiset tämän linkin kautta viimeistään maanantaina 08.05.2023.

Muistathan huomioida ajankohtaiset matkustusohjeet. Tämän lisäksi otathan mukaasi passin henkilöllisyyden todistamista varten.

Mukaan mahtuu 60 ensimmäistä ilmoittautunutta.

alapalkkki_logo

© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2022