Ajankohtaista

some

sähköposti:etunimi@ost.fi

Ajankohtaista

Muistathan tarkistaa sähköpostisi

Tarkistathan, että lähettämämme sähköpostiviestit eivät ole menneet roskapostiisi. Sähköpostitse saat aina tuoreimmat tiedot tapahtumista ilmoittautumislinkkeineen. Lisäksi ilmoitamme tapahtumista Facebookissa, Internetissä sekä Proplus-palvelussa. Lataathan siis Ammattiliitto Pron sovelluksen mobiililaitteeseesi, niin näet tulevat tapahtumat myös sieltä.

Jos sinulla tulee mieleen hyvä tapahtuma, jonka voisimme järjestää, niin otathan yhteyttä meihin vaikka sähköpostitse. Toteuttamiskelpoisia ideoita toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumia voit selata myös Proplus-palvelussa, johon kirjautumalla pääset ilmoittautumaan tapahtumiin kätevästi.

Kun olet kirjautunut Proplussaan, niin klikkaa ruudun keskellä näkyvää “Pro koulutus ja tapahtumat” -linkkiä. Kun linkki on avautunut valitse “Ilmoittautuminen”-linkki. Jos haluat selailla vain oman yhdistyksesi tapahtumia, niin valitse avautuvalta sivulta “Valitse järjestävä taho” pudotuslitalta Yhdistys. Tämän jälkeen sivulla näkyy vain yhdistyksien järjestämät tapahtumat. Oman yhdistyksesi tapahtumien perässä näkyy Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry.

Proplus-palvelussa voit hallinnoida omia osallistumisia, joten voit muokata täällä tapahtumaan osallistumistasi, niin kauan kuin se on sallittua.

Peruttu 30.11.2022 Uuden jäsenen infotilaisuus

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää uusille jäsenilleen infotilaisuuden keskiviikkona 30.11.2022 Ammattiliitto Pron tiloissa klo 17-20 välisenä aikana.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan hallituksemme jäseniin sekä toimintaamme. Tilaisuus on vapaamuotoinen eikä tarkkaa aikataulua ole. Voit siis tulla ko. välisenä aikana piipahtamaan paikan päällä kun sinulle sopii.

Tilaisuudessa tarjotaan pientä iltapalaa.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 27.11.2022 mennessä, jotta osaamme varautua iltapalan määrään.

Tilaisuudessa kävijöiden kesken arvotaan leffalippuja Finnkinon Luxe-saliin.

Tapahtumista löydät lisää tietoa kirjautumalla proplus-palveluun.

alapalkkki_logo

© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2022