OST
© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2016 Tietosuojaseloste

Edustajistovaalit 2020

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:stä valittiin kolme henkilöä edustajistoon. Tämän lisäksi neljäs ehdokkaamme valittiin Pron hallituksen varajäseneksi. Lupaamme tehdä parhaamme teidän etujenne valvomiseksi. Terveisin Henri Ukonaho, Tiina Rakennuskoski, Teija Leppivuori ja Päivi Polso Ehdokasasettelu edustajistovaaliimme on päättynyt ja ehdokkaat hyväksytty. Yhdistyksestämme ehdokkaana ovat alla olevat henkilöt. Vaalit järjestetään 10.8 – 4.9.2020. Äänestystapana on sähköinen äänestäminen. Äänestysohjeet lähetetään jäsenillemme ehdokaslistoineen elokuussa. Ehdokkaisiin voit tutustua tämän sivun alla olevista lyhyistä esittelyistä. Lisäksi voit tutustua heidän mielipiteisiinsä Ammattiliitto Pron vaalikoneen kautta. Siellä voit vertailla ehdokkaita ja nähdä heidän vastauksiaan ja ajatuksia prolaisiin sekä ajankohtaisiin asioihin. Lisäksi vaalikoneessa näkyvät ehdokkaiden perustiedot. Vaalimainos 1 Vaalimainos 2 Vaalimainos 3 Vaalimainos 4
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
Instagram

159 Ukonaho Henri

Toimin Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n puheenjohtajana. Lisäksi toimin Ammattiliitto Pron Oulu-Kainuun aluetoimikunnan puheenjohtajana. Edustajistossa olen ollut nyt ensimmäisen kauteni. Työpaikallani olen pääluottamusmies sekä työsuojeluvaltuutettu. Lisäksi toimin Proklubivastaavana. Olen suorittanut AY- tutkinnon 2010 ja AY-jatkotutkinnon 2011. Edunvalvonnassa mikään ei tapahdu sormia napsauttamalla vaan se vaatii pitkäjänteistä työtä asioiden eteen viemiseksi. Mielestäni edustajiston jäsenen tulee olla yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Kun puhallamme yhteen hiileen ja toimimme yhteisten sovittujen sääntöjen mukaan, niin saavutamme myös parempia tuloksia. Yhdessä on aina enemmän kuin yksin! Mielestäni edustajiston jäsenen tulee toimia esimerkkinä muille. hänen tulee mielestäni toimia tavoilla, joilla luodaan yhteishenkeä ympäröivään yhteisöön. Mielestäni on tärkeää, että edustajiston jäsen pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnallisesti myös yhteisönsä ulkopuolella. Tärkeää on luoda hyvät viestintäyhteydet erilaisten instanssien päättäviin elimiin. Näin varmistetaan, että saat äänesi varmasti kuuluville paikoissa joissa päätöksiä tehdään. Itse olen aina pyrkinyt tuomaan omaa mielipidettäni julki luottamustehtävieni kautta. Toiminkin aktiivisesti monessa toimikunnassa, alueellisessa sekä paikallisessa toiminnassa ammattiliiton sekä eri järjestöjen mukana. Aktiivina ammattiliiton tehtävissä olen toiminut jo lähes 15 vuotta, joten toimintaympäristö alkaa olemaan jo melko tuttu ja kontakteja löytyy joka puolelle. Yhteinen ja tarkka edunvalvontatyö on kaiken perusta, jolla takaamme sen, että meidän toimihenkilöiden ääni tulee kuulluksi myös ylemmässä taholla asti. Edustajiston jäsen on niin vahva, kuin hänen takanaan seisova jäsenten joukko. Tehdään yhdessä Prosta vielä parempi ammattiliitto! Äänesi kuuluu siis Henrille – yksimielisesti: 159.

97 Leppivuori Teija

Hei! Työskentelen myyntiassistenttina suuressa teknologiateollisuuden yrityksessä. Tämän hetkiset luottamustoimeni; työpaikkani toimihenkilöiden työsuojeluvaltuutettu, Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n sihteeri, ammattiliitto Pro:n edustajiston varsinainen jäsen 2016-2020. Lisäksi olen suorittanut AY-tutkinnon vuonna 2007. Toivon olevani luottamuksenne arvoinen myös jatkossa uutta edustajistoa valittaessa. Annetaan pohjoisen äänen kuulua ja viedään yhdessä asioita eteenpäin. Ystävällisin terveisin, Teija nro 97.

70 Polso Päivi

Olen pirteä ja pippurinen palveluneuvoja Oulusta, toimihenkilöiden luottamusmies Ensin Palveluissa, joka toimi sähkömyynnin palveluyhtiönä. Olen ollut Ammattiliitto Pron jäsen vuodesta 2006 lähtien. Olen suorittanut AY-tutkinnon ja jatkotutkinoon 2019. Olen toiminut aktiivisesti työpaikalla proklubivastaavana, työsuojeluvaltuutettuna ja nyt toista kautta luottamusmiehenä. Yhdistyksen hallituksessa olen ollut parissa eri tehtävässä ja pidän asioiden kehittämisestä ja eteenpäin viemisestä. Olen Sttk:n aluejohtokunnan sihteeri ja liitossa energia-alan neuvottelukunnan jäsen. Edustajistossa yritän vaikuttaa tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen työelämässä ja vastustan syrjimistä ja kiusaamista. Haluan lisäksi tuoda työelämää lähemmäksi nykyajan vaatimuksia. Ei sanojen helinää, vaan tekoja! Jos sinulla on kysyttävää tai muuten vaan jotain asiaa niin laita rohkeasti sähköpostia paivi.polso@gmail.com, olen käytettävissäsi. TASA-ARVOISEN TYÖELÄMÄN PUOLESTA PÄIVI EDUSTAJISTOON!

115 Rakennuskoski Tiina

Tiina Rakennuskoski, palvelusektori Luottamusmies Yhdistyksen koulutussihteeri Hei, olen palvelusektorin ehdokkaasi Pron edustajistoon tulevalle kaudelle. Olen toiminut pitkään ay- aktiivina sekä yhdistys- että liittotasolla, joten näkemystä ja kokemusta Sinun etujesi ajamiseen löytyy. Toimin tällä hetkellä myös Pron palvelualojen neuvottelukunnassa puheenjohtajana. Innokkaana haluan jatkaa Sinun etujesi ajamista myös jatkossa. Vain yhdessä voimme vaikuttaa. Tiina, nro 115.

ICT- ja viestintäsektori

Palvelusektori

Teollisuussektori

97
159
115
70