OST
© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2016 Tietosuojaseloste

Jäsenhankinta

Jäsenhankinta on tärkeää ja arvokasta

Prota ei olisi ilman jäseniä. Ammattiliiton mahdollisuus toimia jäsentensä eduksi, sen neuvotteluvoima ja vaikutusvalta tulevat suuresta jäsenmäärästä; siitä, että mahdollisimman moni toimihenkilö edustamiltamme aloilta kuuluu Prohon. Hyviä palkkoja ja työehtoja – työehtosopimuksia – ei neuvotella eikä asioihin vaikuteta ilman laajaa jäsenjoukkoa. Siksi jäsenhankinta on tärkeää ja kuuluu oleellisesti Pron toimintaan.

Jäsenhankinta

On luonnollinen, oleellinen ja tärkeä osa Pron toimintaa Turvaa toimintakykymme ja on sijoitus tulevaisuuteen Teemme sitä Prossa joka päivä ympäri vuoden, määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti Hankkimalla jäseniä teet arvokasta työtä ja palveluksen itsellesikin Tärkeitä ovat myös kaikki muut jäsenet: jokainen prolainen saa hankkia uusia jäseniä. Usein on luontevaa, että läheinen työtoveri kertoo Prosta. Tai henkilö joka perehdyttää työtehtäviin. Jäseniä hankkimalla toimit omaksi ja yhteiseksi eduksi. Teet arvokkaan teon, jolla on suuri merkitys ja vaikutus. Niin henkilölle, jolle tarjoat jäsenyyttä, kuin sinulle itsellesi ja meille kaikille prolaisille yhdessä. Tiesithän, että työehtosopimus on yleissitova kun alan toimihenkilöistä yli puolet kuuluvat ammattiliittoon.

Lisätietoa

Lisätietoa jäsenhankintaan liittyen löydät Pro Oulun seutu -lehdestä sekä Ammattiliitto Pron www-sivuilta Esitäytetyn liittymislomakkeen voit ladata täältä. Sähköinen liittymislomake löytyy täältä.

Jäsenhankintakampanja (OST)

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry jatkaa hyvin onnistunutta jäsenhankintakampanjaa vuoden 2019 loppuun asti. Osalliseksi kampanjaa pääset, kun suosittelet Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:tä ja Ammattiliitto Prota kaverillesi ja hankit hänet jäseneksi. Jos olet Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n jäsen ja saat hankittua jäsenen meille, niin saat itsellesi elokuvalipun Finnkinolle. Tämän lisäksi hankkimasi jäsen saa myös elokuvalipun itselleen. Voitte vaikka yhdessä lähteä viettämään leffailtaa! Tämän lisäksi kaikkien vuoden 2020 jäsenhankkijoiden kesken arvotaan lahjakortti. Jokaisesta hankitusta jäsenestä saat yhden arpalipun arvontaan! Arvonta suoritetaan vuoden 2021 vuosikokouksessa. Jäsenyydet tarkistetaan aina hallituksen kokouksessa kuukausittain. Heinäkuussa ei ole hallituksen kokousta. Elokuvaliput lähetetään kokouksen jälkeen asianomaisille. Ilmoita uudesta jäsenestä meille täällä. Lue lisää täältä…
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
Instagram

Kaveri kans! (Pro)

Jokainen uuden jäsenen hankkinut prolainen saa 40 euron lahjakortin S-ryhmän tai K-ryhmän kauppaan, kunhan oma ja uuden jäsenen jäsenmaksu on asianmukaisesti maksettu. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy. Suosittu Kaveri kans! -kampanja jatkuu ja on voimassa toistaiseksi. Helpotimme samalla hankkimistasi jäsenistä ilmoittamista: täytät kätevästi vain nettilomakkeen https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/suosittele-jasenyytta Kuinka toimin? Kilpailuun osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Näin yksinkertaista se on! 1. Suosittele Pron jäsenyyttä kaverillesi. 2. Kun kaveri on liittynyt täytä ilmoituslomake osoitteessa http://liitypro.fi/jasenhankkija ja jää odottamaan palkintoasi. Tietoa, vinkkejä ja materiaalia jäsenyyden tarjoamiseen löydät Proplussasta: Pro Tietopankki > Osallistuminen ja vaikuttaminen > Jäsenhankinta Lue myös: http://www.proliitto.fi/kaverikans