OST
© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2016

Nuorisotoiminta

Nuorten foorumi

Nuorten foorumin muodostavat kaikki Ammattiliitto Pron alle 36-vuotiaat jäsenet.   Foorumi tarjoaa prolaisille nuorille vuorovaikutuskanavan, joka syntyy keskustelusta, kannanotoista, ideoinnista, vaikuttamisesta ja asioiden esiin nostamisesta. Toiminta tukee myös nuorten verkostoitumista nykyaikaisin tavoin ja tarjoaa vertaistukea.   Nuorten foorumi haluaa myös kannustaa jäseniään hankkimaan nuoria jäseniksi: monesti nuori osaa kertoa toiselle nuorelle parhaiten mistä ammattiliitosta on kysymys ja miten paljon jäsenyydestä on hyötyä.

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Huomioimme myös nuoret jäsenemme ja nuorten kanssa ovat kaikki itsensä nuoreksi tuntevat tervetulleita viettämään myös aikaa. Lähetämme kaikille 20-, 30-, ja 40-vuotiaille syntymäpäiväonnittelukortit.

Minun Pro 2018

Nuori prolainen, kerro meille kokemuksiasi, ehdotuksia, ruusuja ja risuja! Arvomme kaikkien vastaajien kesken 100€ S-ryhmän lahjakortin (1 kpl). Voit kertoa esimerkiksi omista kokemuksiasi yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa, erilaisista kohtaamisista tai vaikkapa miten olet saanut apua ongelmatilanteissa. Tai voit kertoa meille mitä odotuksia sinulla on tai mitä haluaisit meiltä, esim. koulutusten, tapahtumien tai ihan muidenkin yleisten asioiden suhteen. Vastata voit jos olet alle 36-vuotias yhdistyksen jäsen. Vastausaika päättyy 15.7.2018. Vastaa tämän linkin kautta.

Nuorten foorumin tavoitteet

lisätä nuorten jäsenten tietoisuutta Prosta: sen toiminnasta ja edunvalvonnasta sekä ajankohtaisasioista innostaa nuoria jäseniä mukaan Pron toimintaan ja uusien jäsenten hankintaan tukea verkostona nuoria jäseniä työelämän, vapaa-ajan ja ammattiyhdistystoiminnan haasteissa tarjota nuorille mahdollisuus tuoda esiin näkemyksiään, kokemuksiaan ja ideoitaan ja vaihtaa niitä
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
Instagram